Leer om Thumoslang te praat en word ‘n meester van verhoudings

Tuisblad in Afrikaans

Leer om Thumoslang te praat en word ‘n meester van verhoudings. Thumoslang is die eerste formele nomenklatuur vir die sosiale lewe. As u ‘n kundige op ‘n spesifieke gebied wil word, moet u eers leer van die nomenklatuur, wat die stelsel is om dinge in dieselfde veld te benoem. As u ‘n kundige in verhoudings wil word, moet u eers leer hoe om Thumoslang te gebruik. Die krag daarvan word gedemonstreer deur die video-reeks Thumoslang101. | Klik hier om toegang tot die persverklaring vir Thumoslang101 te verkry

Die eerste episode in Seisoen 1 van #Thumoslang101 is beskikbaar sedert 10 September 2019. Dit het onderskrifte in 87 verskillende tale. | Klik hier vir die lys van al 87 tale

Ifeanyi Onyekaba en Nickantony Quach speel in die seisoen 1 van Thumoslang101. Ifeanyi is ‘n voltydse verkoopsman, deeltydse bokser. Nick is die stigter van Ri4CTV en die Skepper van Thumoslang. Seisoen 1 bevat ses episodes in ‘n ry, wat dieselfde, lang gesprek tussen Ifeanyi en Nick vaslê. Hul dialoog gedurende die eerste seisoen sal u lewe verander en die wêreld vorentoe beweeg.

Die verfilming van Thumoslang101 Seisoen 1 het plaasgevind terwyl Ifeanyi en Nick mekaar die tweede keer in Providence, Rhode Island ontmoet het. ‘N Paar weke vantevore het hul eerste ontmoeting plaasgevind toe Nick lukraak in Ifeanyi vasgeloop het terwyl hy skadu boks in ‘n park tien blokke verder. Hierdie ontmoeting is op die film, ‘10,000 Miles Away‘, in die video, wat Episode 1 in Seisoen 1 van die reeks, Boxer Ifeanyi, op Ri4CTV is, vasgevang. In hierdie video vertel Ifeanyi u van sy vormingsjare. Miskien wil u eers hierdie video kyk voordat u die reeks Thumoslang101 bekyk.

Terwyl u wag vir die volgende episode in die reeks Thumoslang101, wil u dalk kyk na seisoen 1 en seisoen 2 van die reeks, Thumoslang Vocabulary. Die derde episode in die tweede seisoen van hierdie reeks is beskikbaar op 22 Oktober 2019. Dit versterk die eerste episode in die eerste seisoen van Thumoslang101. Albei het dieselfde titel, “Wat is respek? Hoe om te respekteer? ”

Een van die mense wat Thumoslang die meeste wil leer, is Jairson Ascencao van Johnston, Rhode Island. Hy het in ‘n boom gesels met sy vriend Daisy toe Nick hulle die eerste keer ontmoet. Hierdie ontmoeting is op film opgeneem in die eerste episode van die reeks, Jairson Ascencao, wat op 29 Oktober 2019 beskikbaar is. In die tweede episode, wat ‘n week later vrygestel word, sal kykers die gesprek in die boom hoor. In die derde episode, wat op 12 November beskikbaar is, sal kykers meer uitvind oor Jairson en wat hy vir die reeks wil doen.

Die oorsprong van Thumoslang word opgespoor deur die video-versameling, Thumoslang Origin, wat agt verskillende videoreekse insluit. Dit word gelys in die tabel op Ri4CTV.com/Thumos-Origin. Dit is die rede waarom Rhode Island Foresight Television (Ri4CTV) vir die eerste keer geskep is. Almal is gebaseer op die 2017-boek, Thumos: Adulthood, Love & Collaboration. Die hardebandweergawe is beskikbaar by Barnes & Noble, terwyl die paperback-weergawe op Amazon.com beskikbaar is.


Edit

Afrikaans | English

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.